ICL Limburg (NL)

Datum: 
06/01/2017

ICL is op zoek naar een geregistreerde bekkenfysiotherapeut om ons team op zelfstandige basis of op uurbasis een aantal dagdelen per week te versterken.

Wie zijn wij?

ICL is een multidisciplinair centrum voor arbeid en gezondheid. Wij zijn onder andere een innovatieve praktijk voor fysiotherapie in de breedste zin van het woord. Wij zijn actief in het zuiden van Nederlands Limburg. We zijn gevestigd op twee plaatsen in Maastricht (Vezeldonk 19 en Leidenlaan 14) en in Heerlen (Akerstraat 108).

Wat vragen wij van jou?

Als bekkenfysiotherapeut bij ICL is het belangrijk dat je flexibel ingesteld bent aangezien je in meerdere vestigingen ingezet zal worden (Maastricht-West, Maastricht-Oost, Heerlen). Je wordt onderdeel van een multidisciplinair team. Ons team staat voor kwaliteit, vertrouwen en de cliënt staat bij ons altijd centraal. Ben jij een teamplayer die zelfstandig kan werken? Wil je leren van collega's en samenwerken met andere disciplines? Dan pas je prima in ons team!

Wat bieden wij?

Wij bieden je een fantastische baan met de mogelijkheid om je samen met ons te blijven ontwikkelen. Ons team van bekkenfysiotherapeuten onder leiding van dr. Bary Berghmans staat wereldwijd goed aangeschreven en we zijn graag geziene gasten op congressen waar we lezingen en educatie rondom bekkenfysiotherapie verzorgen. Vooruitstrevend en innovatief zijn we en kwalitatief hoge behandelingen worden in onze praktijk geboden. Onze patiënten voor bekkenfysiotherapie zijn divers. Van jong (kinderen) tot oud en mensen met verschillende soorten klachten kunnen bij ons aankloppen voor hulp. Met behulp van biofeedback leren wij de patiënten hun bekkenbodemspieren zo goed mogelijk te gebruiken. In een veilige omgeving leren wij ze om weer zelfverzekerd en 'droog' door het leven te gaan.

Interesse

Ben je geïnteresseerd in de bovenstaande vacature? Neem dan contact met ons op via c.berghmans@iclimburg.nl
of bel naar 0031-43-30 300 40 voor meer informatie.