From birth to happy mom: the childbearing year 

Tijdens dit congres willen we nationale en internationale sprekers samenbrengen die met evidentie en competentie jullie - kinesitherapeuten met specialisatie in de perinatale en pelvische kinesitherapie – vol enthousiasme te woord zullen staan.

De jonge vrouw kunnen begeleiden… coachen doorheen, wat zou moeten de “mooiste periode” van haar leven zijn, is geweldig. Een natuurlijk proces dat niet altijd even gemakkelijk verloopt. Wij als zorgverlener staan dicht bij dit ganse proces en willen graag met zoveel mogelijk kennis een fantastische ervaring aan de moeder doorgeven. Het is trouwens “haar” feest.

Tijdens dit 3-daags congres zal je dus niet alleen veel positieve beroepsinformatie verkrijgen, de organisatie BICAP zal jou ook culinair en cultureel verwennen.
Brugge is een historische stad met veel geschiedenis. De moeite waard om enkele extra dagen te nemen en te genieten van het “Venetië van het noorden”:  de vele romantische pleintjes en steegjes, musea, bootje varen op de brugse reien, een ritje in de paardekoets, lekker eten, gezellige hotelletjes, fietsen langs de vesten en zoveel meer….

Bezoek onze congres website voor alle info