Webinar ism. Novuqare - MAPLe

Date: 
10/11/2020
Lieu: 
ONLINE WEBINAR: 20:00-22:00
Prix membres: 
€0
Bicap-activiteit: 
0

In aanloop naar het internationaal congres, willen wij onze sponsor PELVIFLY de kans geven om een voorstelling te geven van één van hun producten.

Dit webinar is momenteel alleen voor BICAP-leden 2020 en is volledig gratis.
De avond zelf kunnen 100 personen live volgen.
Is de webinar-room volzet en je was toch ingeschreven... of kan je de avond zelf niet aanwezig zijn... geen paniek...
na afloop ontvangt iedereen die ingeschreven is, de link om te kunnen herbekijken en dit gedurende enkele weken.
Er is geen pqk-accreditatie aangevraagd en dit webinar is ook niet geldig om volgend jaar op de online verwijslijst te kunnen staan.

 

"NOVUQARE  - De MAPLe voor onderzoek, diagnose en behandeling"

Spreker:
Jeroen Voorham MSc, PhD candidate

Inhoud:
In de afgelopen jaren is de vraag naar klinische onderbouwing en evidenced based onderzoek en behandeling van bekkenbodemdisfuncties alleen maar toegenomen. Een juiste diagnose van de functie van de spieren van de bekkenbodem draagt bij aan de effectieve behandeling van de patiënt. Met de MAPLe kan je de EMG-waarden van de individuele spieren aan verschillende zijdes en dieptes herkennen. Ontdek wat de MAPLe kan betekenen voor diagnose en behandeling.

"NOVUQARE  - Vinger vs probe"

Spreker:
Merel Hilgersom, MSc, bekkenfysiotherapeute Profundum Instituut (NL)

Inhoud:
Meet je wat je voelt en voel je wat je meet? Toegevoegde waarde van een goede diagnose voor een effectieve, doelgerichte behandeling voor mensen met bekkenbodem problemen.

 

MAPLe, het innovatieve systeem voor biofeedback, EMG en elektrostimulatie

www.novuqare.com

Productomschrijving:
Een doelgerichte en effectieve behandeling van bekkenbodemdisfuncties begint met een nauwkeurige diagnose. Met de MAPLe maakt u écht het verschil voor uw patiënt en brengt u uw praktijk voor bekkenfysiotherapie naar een hoger niveau. Met de MAPLe begrijpt u de bekkenbodem! Door de nauwkeurige diagnose kunt u een gericht behandelplan maken. De MAPLe geeft gerichte biofeedback van individuele spieren aan verschillende zijdes en dieptes in de bekkenbodem. Daarnaast kunt u ook lokaal elektrostimulatie geven. Hierdoor kunt u precies stimuleren op de plek waar het probleem zich bevindt. Dit helpt bij de behandeling én de bewustwording van de patiënt.

 

Inschrijvingen sluiten dinsdag 10/11 om 16:00

Inscrivez-vous ici